Son Dakika:

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Kulübü
Anadolu Üniversitesi | Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Üniversite Etkinlikleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Web Sitemiz Yayındadır!

Resmi web sitemiz bugün itibariyle tüm güncel haberleriyle hizmetinizde!..

Kategori  Kategori : Kulüp Duyuruları
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 5439
Tarih  Tarih : 16/Nisan/2009, 23:37

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Edebiyat Kulübü, bahar dönemi etkinliklerine başlamadan önce takipçilerine hizmet edecek web sitesini yayına soktu.

Üniversitemizden ve diğer kulüplerden haberlerinde yer alacağı sitemizde, kulübümüzle ilgili tüm güncel bilgileri, etkinlik haberlerini ve önemli duyuruları bulabileceksiniz. Yeni yayın dönemimizin hayırlı olması dileğiyle.

Tüm üyelerimize ve takipçilerimize tekrardan merhaba diyoruz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - EDEBİYAT KULÜBÜ

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Kulüp Duyuruları

En Çok Okunan Haberler

©2008 || Sitede yer alan tüm görsel materyallerin her hakkı Anadolu Üniversitesi Edebiyat Kulübü tarafından saklı tutulmaktadır. İzinsiz kullanılması yasaktır.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi